Fórum LG C1200
Fórum o mobilních telefonech LG
Více o LG C1200 včetně technických parametrů a příslušenství naleznete na kartě LG C1200
Toto stylové véčko zaujme především dámy, kterým se jistě bude líbit vínová barva telefonu a praktické zrcátko na jeho vrchu. Výbava není u tohoto typu telefonu nejdůležitější, přesto není špatná...
...
Přidat příspěvek
java hry
25.06.2007 07:18kalic
Mam take tento program stahnu si java hru dam pres kabel a nejde mi spustit ani nainstalovat evim co s tim?Napiste mi prosim vas jak to mam udelat dekuji ta odpoved!
C1200 baterka
24.04.2006 17:36Bara
Dobry den, mam stejny problem, koupila jsem tento telefon kamaradce a ted je mi pekne trapne, protoze mel spatnou baterku, musi ho nabijet kazdy den, a baterka do tohoto telefonu proste neni k sehnani, volala jsem i do LG Electronics, prochodila vsechny obchody, prohledla vsechny inzeraty na netu a internetove obchody, ale nikde ji nemuzu sehnat. Prosim o radu, kde ji sehnat. Diky
Baterie
06.04.2006 21:20RADEK
Dobrý večer chtěl jsem se zeptat kde se dásehnatbaterienaMT značky lg c1200 už jsem se ptal snad všude naiternetu jsem hledala nečekal jsem že to bude takvý problém sehnat jednu terii.Jestli vite kdesehnat dejte měvědět děuji mocpředem
Java hry
28.03.2006 23:18Linhis
Prosím poraďte koupil jsem manželce LG C 1200. Od T-Mobilu jsem dostal datový kabel s tím, že přes něj bezproblémů dostanu do mobilu hry. Tak java hry mám v počítači ale ne a ne je dostat do mobilu. Zkoušel jsem již několik programů ale bez výsledku. Nevíte o nějakém opravdu dobrém programu, který mi pomůže tam ty java hry dát.
Za odpověď Vám předem děkuji.
Prosba
28.02.2006 08:53Palino
Chcel by som sa pytat na jeden problem s mobilom LG c 1200. Pri odosielani novej spravy su dve moznosti. posledne cisla a telefonne cisla. Ako sa daju vymazat cisla na ktore som posielal smsky. Vopred dakujem
Prosba
05.03.2006 13:58
Taktéž jsem nezjistil jak to vymazat,ale po odeslání SMS se vymaže číslo jedné SMSky a tak to jde pořád dokola.